T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / BAFRA - Neyzen Tevfik İlkokulu

Neyzen Tevfik İlkokulu

Telefon
(362) 548-1250
Belgegeçer
WEB
https://neyzentevfikilkokulu.meb.k12.tr
Adres
Altınkaya Hidroelektrik Santrali E.Ü.A.Ş. Sosyal Sitesi Kolay Mahallesi 55400 Bafra/SAMSUN
Vizyon
2023 Eğitim Vizyonunu temel alan, öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak. Her çocuğun içindeki keşfedici, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam oluşturmak, Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm imkanların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, meslek ahlakını benimseyen , sorumluluk sahibi, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak aydın ve ileri görüşlü, girişimci ruha sahip , kültürel ve milli değerlerini özümseyen, çevresine karşı saygılı ve sevgi dolu bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
0
Öğretmen :12
Öğrenci :115
Derslik :6
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :465
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:50-14:35
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Kolay Mahallesi´nden Bafra´ya minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulumuz Kolay Mahallesi´nden 2 km. mesafede bulunan Altınkaya Hidroelektrik Santrali,E.Ü.A.Ş. Sosyal Sitesi yerleşkesi içinde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Bafra´ya 23km.,Samsun´a 68km. uzaklıkta.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
E-TWİNNİNG ULUSAL KALİTE ETİKETİ,
Yazdır